LAADUKAS KYLPYHUONEREMONTTI

Etsitkö kylpyhuoneremontillesi taitavaa tekijää? Toteutamme kylpyhuoneremontit Tampereen ja Pirkanmaan seudulla yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista

Korkealaatuinen kylpyhuone

Huolellinen suunnittelu ja ammattimainen toteutus takaavat kylpyhuoneremontissa korkealaatuisen ja kestävän lopputuloksen. Kun kylpyhuoneremontti on toteutettu yksityiskohdat suomioiden ja laadukkaita materiaaleja hyödyntäen, voi se nostaa myös asunnon arvoa.

Me rakennus- ja maalauspalvelu Vikmanilla toteutamme kylpyhuoneremontit usean vuosikymmenen kokemuksella nykyisten säädösten mukaan. Toimialuettamme on pääasiassa Tampere ja koko Pirkanmaa.

Kylpyhuoneremontti Tampereen seudulla - tyylikkäät suihkutilat ovat kylpyhuoneen keskiössä   Kylpyhuoneremontit Tampere - moderni ja ajaton tyyli voi nostaa myös asunnon arvoa

Katso lisää kuvia kylpyhuoneremonteistamme »

Onnistuneet kylpyhuoneremontit alan ammattilaiselta

Kylpyhuone on asumisviihtyvyyden kannalta yksi asunnon tärkeimmistä tiloista. Toimivaksi suunniteltu kylpyhuone on tuntuu tilavalta, vaikka neliöitä tilassa olisikin vähän. Jo pienellä kylpyhuoneremontilla ja/tai saunaremontilla saat kylpyhuoneesi näyttämään arvokkaalta ja modernilta toiveidesi mukaan. Jokainen remontti alkaa huolellisella suunnittelutyöllä ja sinun tarpeidesi kartoituksella.

Märkätilojen remontoimisessa on otettava huomioon useita erilaisia asioita. Tämän vuoksi kylpytilojen remontointiin erikoistuneen ammattilaisen palkkaaminen onkin erityisen tärkeää. Kun kylpyhuoneremontin yhteydessä täytyy tehdä kosteusmittauksia tai sähkö- tai putkitöitä, on remontti annettava asiansa osaavan, rekisteröityneen ammattilaisen tehtäväksi.

Saunaan saa lisää ilmettä ja viihtyvyyttä huolellisesti mietityllä valaistuksella ja eri seinämateriaaleilla: saunan seinät voidaan toteuttaa erilaisilla paneloinneilla tai laatoittamalla.

Vesieristeet sertifioidusti

Kun tilaat kylpyhuoneremontin sertifioidulta toimijalta, voit luottaa lopputuloksen turvallisuuteen. VTT sertifikaatti on vaatimuksena myös taloyhtiöissä tehtäviin kylpyhuoneremontteihin ja märkätilaeristyksiin.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme työnjälki on aina laadukas ja rakenteita suojaava. Palvelemme asiakkaitamme niin Pirkkalassa, Tampereella kuin muualla Pirkanmaalla.

Tilaa kylpyhuoneremonttisi Tampereella ammattilaiselta

Ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse, ja kerro millainen remontti sinulla on mielessä. Toteutamme myös laadukkaat keittiöremontit ja huoneistoremontit Pirkanmaalla!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Copyright 2020 © Rakennus- ja Maalauspalvelu Vikman Oy