LATTIA, JOKA SOPII SINULLE

Meiltä saat laminaatit, parketit, laatat sekä muovimatot. Lattia-asennus Tampereella kokeneelta ammattilaiselta!

Ota yhteyttä

Lattia-asennus Tampereella - parketti ja laminaatti

Hyvin asennettu parkettilattia on tyylikäs ja kestävä ratkaisu. Puupinta luo lämpimän tunnelman ollen samalla kaunis sekä näyttävä valinta lattiaan. Pintamateriaalien kysynnän vaihdellessa kausittain parketti säilyttää suosionsa ja arvonsa vuodesta toiseen. Koska parkettilattia on puutavaraa, pystyy sitä hiomaan ja lakkaamaan tarpeen vaatiessa. Kunnostettavuutensa ansiosta parketti on pitkäikäinen.

Laminaattilattia on suunniteltu elämiseen. Laminaatin kestäessä kosteutta ja naarmuja se on usein luonnollinen materiaalivalinta koteihin, joissa on lemmikkieläimiä tai lapsia leikkimässä. Laminaattilattia pysyy kauniina vuodesta toiseen ilman kiillotusaineita ja vahausta.

Lattian asennus   Lattia laatoitus

Katso lisää kuvia asentamistamme lattioista »

Laatat ja muovimatot

Kestävä ja näyttävä laattapinta toimii kodin kaikissa tiloissa. Lattiaan tai seinään asennettava laattapinta on helppohoitoinen kestäen kosteutta sekä kuuraamista. Laattojen asennus vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa.

Muovimatto sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Se vaimentaa ääntä ja on lämmin vaihtoehto. Tarjoamme mattoratkaisut käyttötarkoitukseenne sopivaksi. Väri- ja kuviomahdollisuuksia löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Asennamme lattiat ammattitaidolla, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan - nopeasti ja vaivattomasti! Toimimme pääasiassa Pirkanmaan alueella esimerkiksi Pirkkalan ja Tampereen seuduilla.

Ota yhteyttä

Copyright 2020 © Rakennus- ja Maalauspalvelu Vikman Oy